Russell Hobbs 19270 parní hrnec – recenze, zkušenosti

přijatelná cena
velký objem
časovač s funkcí automatického vypnutí
nízká spotřeba elektřiny
pevná konstrukce
kvalitní a odolné materiály
2 samostatné externí zásobníky na vodu
jednoduchá údržba
zvuková kontrolka při ukončení vaření
kompaktnost a skladnost
indikátor přední hladiny vody
nádobka na vaření rýže
integrované držáky na vajíčka
BPA FREE

Hodnocení:
(79.8%)
Prohlédnout nejlepší nabídku

V parním hrnci Russell Hobbs s celkovým objemem 9 l a 3 samostatnými nádobami můžete připravovat zdravé a chutné pokrmy všech druhů. Hrnec je vybaven 60 min. časovačem s automatickým vypnutím, zvukovou kontrolkou, která vás upozorní na ukončení vaření a 2 externími zásobníky na vodu s indikátorem její hladiny, které můžete doplňovat i během přípravy vašeho pokrmu. Základna parního hrnce je vyrobena z leštěné nerezové oceli a nádoby z BPA free plastu. Součástí balení je také okapová miska na zkondenzovanou páru, nádoba o objemu 1 l na vaření rýže či těstovin a integrované držáky na vajíčka.

Technické parametry: celkový objem = 9 l, počet nádob = 3, příkon = 800 W, rozměry = 27,5 x 27,5 x 24 cm, hmotnost = cca 2500 g, materiál = nerezová ocel + plast, časovač = 60 min.

Zaujal vás hrnec Russell Hobbs 19270? Zakoupit si ho můžete na ✅ stránce Heureka.cz.

Za tu cenu se to dá

Parní hrnec od Russell Hobbs disponuje pouze základními funkcemi, z hlediska poměru ceny a kvality se však jeho koupě určitě vyplatí. Hrnec je vybaven časovačem, který lze nastavit v rozmezí od 1 do 60 min. Navíc po skončení vaření se přístroj automaticky vypne. Další praktickou funkcí je indikátor přední hladiny vody v externích zásobnících.

Russell Hobbs 19270 recenze

Na parním hrnci se přitom nacházejí až 2 samostatné zásobníky, které můžete doplňovat v průběhu vaření, a to bez jakéhokoliv rozebírání zařízení. No, a pokud patříte k zapomnětlivcům, nepochybně oceníte i zvukovou kontrolku, která vás upozorní, že se příprava vašeho oběda právě skončila.

100% manuál

Ovládání parního hrnce Russell Hobbs je 100% ruční. Probíhá pouze pomocí 1 otočného kolečka, kolem kterého se nachází číselná stupnice. Toto kolečko přitom splňuje funkci časovače i tlačítka ON/OFF. Displej se na něm, logicky, nenachází. Toto, ale i další nemilé překvapení v podobě absence režimu udržování teploty již hotového pokrmu či krátkého napájecího kabelu však dokážeme díky přijatelné ceně parnímu hrnci Russell Hobbs odpustit.

Fajn materiály a dostatek místa

Celkový objem parního hrnce Russell Hobbs představuje 9 l, což je více než dost pro 4- až 5-člennou domácnost. Oceňujeme i kvalitu materiálů. Elektrická základna je vyrobena z nerezové leštěné oceli, která vypadá velmi elegantně. Kromě toho stojí za dobrou stabilitou a pevnou konstrukcí celého zařízení.

Parní hrnec je dále tvořen 3 samostatnými nádobami s poklopem. Všechny části, které přicházejí do kontaktu s potravinami, jsou vyrobeny z pevného plastu. Ten je jednoduchý na údržbu a neobsahuje BPA, tedy bisfenol A. Bohužel dno nádobek není vyjímatelné, což mírně komplikuje jejich údržbu.

Potěšilo nás, že součástí balení je i speciální plastová, 1 l nádobka s plným dnem na vaření polévky, rýže a těstovin, popřípadě dalších příloh, jako je kuskus, bulgur či quinoa. Další milou drobností jsou držáky na přípravu vajíček. Nádobka na zachycování zkondenzované vody je samozřejmostí.

Zkušenosti a recenze

Parní hrnec od Russell Hobbs je hodnocen velmi pozitivně. Spotřebitelé si na něm pochvalují zejména dostatečný objem, snadnou údržbu, dobrou skladnost díky složitelným nádobám, poměr ceny a výkonu, rychlý start vaření, kvalitní materiály a dostatečně objemný zásobník na vodu. Negativní reakce si vysloužil krátký napájecí kabel, absence samostatného tlačítka ON/OFF a neodnímatelné dno nádob.

Recenze a zkušenosti s parním hrncem Russell Hobbs 19270

Pozitíva

přijatelná cena
velký objem
časovač s funkcí automatického vypnutí
nízká spotřeba elektřiny
pevná konstrukce
kvalitní a odolné materiály
2 samostatné externí zásobníky na vodu
jednoduchá údržba
zvuková kontrolka při ukončení vaření
kompaktnost a skladnost
indikátor přední hladiny vody
nádobka na vaření rýže
integrované držáky na vajíčka
BPA FREE

Negatíva

krátký napájecí kabel
bez přednastavených programů
bez displeje
pouze manuální ovládání
bez funkce udržování teploty uvařeného pokrmu


Autor recenze: Viktória Hartmannová
Datum publikace: 27.11.2019
Nejlepší parní hrnce 2024 – recenze, test, srovnání, zkušenosti

Nejlepší parní hrnce 2024 – recenze, test, srovnání, zkušenosti

Vaření v páře je trendem současnosti. Uvědomují si to i výrobci a již téměř každý výrobce domácích spotřebičů zařadil do své nabídky i parní hrnce. Výsledkem je široká nabídka na trhu, která ale v sobě skrývá kvalitní výrobky ale i levné zmetky. Abychom vám pomohli s výběrem, sestavili jsme žebříček nejlepších parních hrnců dostupných na slovenském trhu. Žebříček odráží recenze a testy... Přečíst článek


Přidat komentář