ETA Fenité 1352 90000 čistící kartáček na pleť – recenze, zkušenosti

tři stupně intenzity čištění
kvalitní a jemné silikonové štětiny
vhodná i na problematickou pleť
dlouhá výdrž baterie a rychlé nabíjení
inteligentní časovač
voděodolnost a snadná údržba
nízká pořizovací cena

Hodnocení:
(67.4%)
Prohlédnout nejlepší nabídku

Sonický kartáček na obličej Eta Fenité dokáže hloubkově čistit pleť a redukovat černé tečky. Zároveň pleť zbavuje odumřelých kožních buněk a odstraňuje mastnotu i make-up. Disponuje třemi intenzitami čištění a má jemné silikonové štětiny pro šetrné čištění a masírování pokožky obličeje.

Kartáček je voděodolný pro použití ve sprše, má šikovný časovač, který každých 20 sekund přeruší vibrace, čímž vás upozorní na změnu části obličeje. Po dvou minutách se přístroj automaticky vypne.

V balení naleznete praktickou kapsu pro skladování nebo přenášení. Kartáček má zabudovanou baterii s výdrží 90 minut běžného provozu. Díky tomu, že jednotlivé čištění trvají jen 2 minuty, kartáček nemusíte nabíjet i několik týdnů. Po vybití ji nabijete přes přiložený USB kabel a potrvá to jednu hodinu. Potěší nízká pořizovací cena.

Máte zájem o čistící kartáček na pleť ETA Fenité 1352 90000? Dostupný je na ✅ webu Heureka.cz.

Hloubkové čištění

Jemné silikonové štětiny sonického čisticího kartáčku na obličej Eta Fenité 1352 dokáží pleť hloubkově vyčistit a zredukovat nevzhledné černé tečky. Kartáček zbaví pokožku obličeje usazených nečistot i mastnoty a přitom odstraní i make-up a odumřelé kožní buňky. Pleť zároveň prokrví, namasíruje a vyhladí, čímž se stává jasnější, pružnější, hladší a sjednocená. Pravidelným používáním lze za poměrně krátkou dobu získat mladistvější vzhled.

ETA Fenité 1352 90000 recenze

Snadná údržba

Kartáček má elegantní design a praktický tvar, který se dobře drží v ruce. Je vyhotoven z hygienického silikonu, který je vhodný i pro problematickou pleť. Používat ho tak můžete na jakýkoliv typ pleti. Tvář si stačí navlhčit vodou, případně si na ni nanést i čistící gel. Voděodolná konstrukce se stupněm krytí IPX5 dovoluje kartáček používat během sprchování se nebo koupání ve vaně. Údržba je velmi jednoduchá, po každém použití stačí kartáček omýt pod tekoucí vodou.

Dlouhá doba provozu

Čistící kartáček na obličej Eta Fenité vám poskytuje tři režimy čištění, které mají rozdílnou intenzitu. V závislosti na nastaveném režimu dokáže přístroj odstranit až 99 % nečistot. Potěšil nás inteligentní časovač, který vibrace po 20 sekundách na chvíli přeruší, čímž uživatele upozorní, aby se přesunul s kartáčkem na další část obličeje. Přístroj se po dvou minutách automaticky vypne, čímž se šetří i jeho baterie. Zabudovaný Li-Ion akumulátor dokáže být v nepřežití provozu 90 minut, ale při běžném používání ho nemusíte nabíjet až tři měsíce. Dobíjení probíhá přes dodávaný USB kabel a trvá jednu hodinu.

Čistící kartáček na obličej ETA Fenité 1352 90000

Připraven k použití kdekoliv

Výrobce dodává ke kartáčku praktické cestovní pouzdro, díky kterému můžete kartáček bezpečně přenášet z místa na místo nebo skladovat u sebe doma. Kompaktní rozměry a nízká váha vám dovolují kartáček zabalit si na cesty do kabelky nebo cestovní tašky. O vaši pleť se tak postaráte i během cest, protože jen pravidelným používáním docílíte mladistvější vzhled pleti. Díky jemným štětinám, které zároveň masírují, dosáhnete lepší prokrvení pokožky a vaše pleť je pak pružnější, hladší, sjednocená a lépe vstřebává pleťovou kosmetiku.

Zkušenosti a recenze

Sonický kartáček na obličej Eta Fenité si vysloužil pozitivní recenze od spotřebitelů. Ti vyzvedli rychlé nabíjení a dlouhou výdrž baterie, tři stupně vibrací, materiál příjemný na dotek či kompaktní tvar, který se dobře drží v ruce. Líbilo se jim, že masáž je příjemná i na dekolt, pleť je perfektně čistá a vyhlazená a skvělé výsledky dosahuje i na problematické pleti, protože částečně zabraňuje tvorbě akné. Ocenili nabíjení USB kabelem, cestovní pouzdro v balení či zlepšení barvy a struktury pleti po pravidelném používání. Negativní reakci na tento čistící kartáček jsme nezaznamenali.

Recenze a zkušenosti s čistícím kartáčkem na obličej ETA Fenité 1352 90000

Závěrečné hodnocení

Sonický čistící kartáček na pleť Eta Fenité zaujme elegantním a minimalistickým designem. Jeho vysoce kvalitní silikonové štětiny jsou dostatečně šetrné i k citlivé pokožce, ale přesto ji dokáží hloubkově vyčistit, zbavit make-upu, mastnoty či odumřelých kožních buněk. Kartáček disponuje třemi intenzitami čištění a má inteligentní časovač, který je po dvou minutách automaticky vypne. Eta Fenité je voděodolná, díky čemuž se velmi snadno myje pod tekoucí vodou. Má skvělou výdrž baterie na jedno nabití, která při běžném používání dokáže být v provozní době až tři měsíce. Potěší také nízká pořizovací cena a praktické cestovní pouzdro v balení.

Pozitíva

tři stupně intenzity čištění
kvalitní a jemné silikonové štětiny
vhodná i na problematickou pleť
dlouhá výdrž baterie a rychlé nabíjení
inteligentní časovač
voděodolnost a snadná údržba
nízká pořizovací cena

Negatíva

nenašli jsme žádné


Autor recenze: Lucia Bihuncová
Datum publikace: 13.03.2021
Nejlepší čistící kartáčky na pleť 2024 – recenze, test, srovnání

Nejlepší čistící kartáčky na pleť 2024 – recenze, test, srovnání

Čistící kartáček na obličej ocení v domácnosti každá dáma, která chce působit mladistvějším dojmem. Pravidelné používání kartáčku se projeví po krátké době a pleť působí zdravější, hladší, vypnutá a na dotek je jemná. Kvalitní kartáček zbaví pokožku obličeje až 99% usazených nečistot a dokáže čistit hloubkově. Kartáček z pleti odstraní mastnotu, zbytky make-upu, odumřelé kožní buňky... Přečíst článek


Přidat komentář