Extol Industrial 8794800 horkovzdušná pistole – recenze, zkušenosti

plynulé a přesné nastavení teploty i průtoku vzduchu
nízká váha
vysoký výkon
výborný poměr ceny a kvality
použitelná ve vertikální poloze
ochrana proti přehřátí
kufřík je součástí dodávky

Hodnocení:
(80.8%)
Prohlédnout nejlepší nabídku

Horkovzdušnou pistoli Extol s plynulou regulací teploty a průtoku vzduchu využijete na odstraňování starých nátěrů, zapálení ohně v grilu či jiné práce v domě a na zahradě. Na přehledném LCD monitoru můžete teplotu regulovat po 10 °C, a to v rozmezí od 50 do 650 °C. Extol s vysokým výkonem (2 000 W) a keramickým topným tělesem je vybavena bimetalický tepelnou ochranou před přehřátím a má zabudovanou paměť posledního nastavení. Součástí dodávky je také praktický kufřík.

Technické parametry: výkon = 2 000 W, napětí = 230 V, hmotnost = 0,7 kg, nastavení teploty = 50 – 650 °C, průtok vzduchu = 250 – 500 l/min.

Máte zájem o horkovzdušnou pistoli Extol Industrial 8794800? Najdete ji na ✅ webu Heureka.cz.

Na domácí použití – dokonalá

Digitální displej a možnost nastavení teploty (i průtoku vzduchu) po 10 °C, takové funkce se většinou nacházejí na mnohem dražších produktech. Na displeji můžete navíc sledovat reálnou aktuální teplotu, která zároveň odpovídá skutečnosti a zůstává nezměněna po celou práce.

Extol Industrial 8794800 recenze

Obdiv si vysluhuje i rozpětí od 50 po 650 °C. To dělá z horkovzdušné pistole Extol pomocníka na sušení jemných materiálů i spojování či tavení těch odolných. Oceňujeme také ochranu před přehřátím a zároveň funkci chlazení, která celou práci neskutečně usnadňuje a dělá bezpečnější. Horkovzdušná pistole Extol se dá položit "na záda" a přívodní kabel je dostatečně dlouhý. Spolu s pistolí dostanete i praktické nástavce a kufřík.

Trochu záludných, trošku nepraktická

Horkovzdušná pistole Extol Industrial váží pouhých 0,7 kg, což jistě není mnoho, ale i přesto je trošku neskladná. Rukojeť nemá téměř žádné tvarování a ani pogumované protiskluzové plochy, při práci je proto lepší používat rukavici.

Horkovzdušná pistole Extol Industrial 8794800

Druhým mínusem je fakt, že při vertikální poloze, tedy například když pistoli položíte na stůl a potřebujete oběma rukama vytvarovat vodovodní plastovou trubku, neuvidíte na displej s nastavením teploty. Toto jsou však skutečně pouze drobnosti, které můžeme vzhledem k ceně tomuto produktu odpustit.

Zkušenosti a recenze

Zákazníci si horkovzdušnou pistoli Extol převážně pochvalují. Mezi pozitivními hodnoceními se nejčastěji objevuje dobrý poměr ceny a kvality, přesná regulace a udržování teploty, použitelnost ve vertikální poloze a celkově bezproblémové použití. Sem tam se objeví i negativní hodnocení, které se týká buď trošku vyšší ceny, nebo plastového kufříku, který údajně nepříjemně zapáchá.

Recenze a zkušenosti s horkovzdušnou pistolí Extol Industrial 8794800

Pozitíva

plynulé a přesné nastavení teploty i průtoku vzduchu
nízká váha
vysoký výkon
výborný poměr ceny a kvality
použitelná ve vertikální poloze
ochrana proti přehřátí
kufřík je součástí dodávky

Negatíva

rukojeť bez protiskluzové plochy
větší rozměry
vyšší cena


Autor recenze: Viktória Hartmannová
Datum publikace: 25.08.2020
Nejlepší horkovzdušné pistole 2024 – recenze, test, srovnání

Nejlepší horkovzdušné pistole 2024 – recenze, test, srovnání

Horkovzdušná pistole by neměla chybět ve výbavě žádného majitele rodinného domu. Využijete ji však i v paneláku, při práci na zahradě nebo na grilování. Pokud si chcete toto zařízení se skutečně širokým využitím pořídit, pokusíme se vám poradit, jak vybrat co nejlépe. Nejlepší horkovzdušné pistole Horkovzdušné pistole – recenze Jdete do toho? Už se nemůžete... Přečíst článek


Přidat komentář