Tefal SM 155233 sendvičovač – recenze, zkušenosti

příznivá cena
nepřilnavý povrch
kompaktní rozměry
rychlý ohřev

Hodnocení:
(79.8%)
Prohlédnout nejlepší nabídku

Za pomoci sendvičovače Tefal SM 155233 připravíte chutné sendviče jednoduše a rychle. Sendvičovač je velmi kompaktní, s nízkou hmotností pouhých 1,7 kg. Sendvičovač nechybí ani tepelný indikátor a informuje vás o tom, kdy má přístroj správnou provozní teplotu. Přívodní šňůra je o něco kratší.

Povrch desek je nepřilnavý a poměrně odolný. Samotné pláty nelze vybrat a nejsou tedy vhodné ani do myčky. Držadlo sendvičovače je tepelně izolované. Příkon zařízení je 700 wattů. Sendvič dokáže najednou připravit 2 toasty (4 trojúhelníky). Z materiálů potěší i kvalitní nerez.

Sendvičovač Tefal SM 155233 si můžete pohodlně zakoupit na ✅ webu Heureka.cz.

Výkonem nezklame

Příkon 700 wattů je standardním výkonem, který dokáže v případě Tefal SM 155233 zajistit rychlý ohřev a dostatečný výkon při přípravě toastů. Určitě potěší i tepelná pojistka, která přístroj vypne v případě, že by došlo k přehřátí. Při přípravě Tefal rozhodne nezaváhal a toasty dokázal připravit s lehkostí. Navíc tento toustovač v poměru kvalita a cena zaujme rovněž.

Tefal SM 155233 recenze

Design a praktičnost

Po designové stránce zaujme jeho nerezový povrch, který je na jeho čelní straně. Materiály působí kvalitně a vytvářejí i dobrý dojem. Z praktického hlediska nechybí toustovači ani pogumované nožičky, které se starají o stabilitu. Díky kompaktním rozměrům není problém ani s uskladněním sendvičovače.

Při používání si určitě všimnete z horní strany dva indikátory. Červený a zelený. Červený indikuje, zda je přístroj zapnutý a zelený pro změnu informuje o tom, že už je zařízení připraveno k použití a má správnou teplotu. Izolované držadlo umožňuje manipulovat s toustovačem aniž by jste se spálili.

Šňůra a nepřilnavý povrch

Menší slabinou, která může při používání sendvičovače některým lidem vadit, je právě krátký přívodní kabel. V některých kuchyních, kde je zásuvka obtížněji dostupná, je proto komplikovanější ho zapojit do sítě.

Sendvičovač Tefal SM 155233

Nepřilnavý povrch je účinný a nijak nepřichytává. Na škodu však je, že desky nelze vybrat a přestože je údržba nenáročná, občasné omytí desek není na škodu. Tímto způsobem lze platně mýt pouze přímo v zařízení.

Zkušenosti a recenze

Zákazníci, kteří Tefal SM 155233 vyzkoušeli, jsou s jeho službami velmi spokojeni a ani po delším používání si nestěžují na jeho schopnosti. Zmíněná kratší elektrická šňůra vadila i nám, ale pokud máte zásuvku dobře dostupnou, minus to rozhodně není. Jinak sendvičovači nic nechybí a funguje spolehlivě.

Recenze a zkušenosti se sendvičovačem Tefal SM 155233

Závěrečné hodnocení

Tefal SM 155233 je pomocníkem, se kterým připravíte chutné domácí toasty rychle a jednoduše. Potěší příznivá cena i dílenské zpracování v podobě kvalitních materiálů. Tefal je standardním toustovačem, který splní své poslání. Součástí jsou desky s nepřilnavým povrchem. Zařízení je nenáročné na údržbu, ale plotny nejsou vyjímatelné.

Kratší přívodní šňůra nemusí být nutně problémem. Potěší indikátory stavu zapnutí a stavu, kdy je toastovač zahřátý na potřebnou teplotu. Rukojeť je tepelně izolovaná a lze ji dokonce uzamknout, což je výhodné, protože se toustovač neotvírá. Rozměry a nízká hmotnost jsou také velkým bonusem, protože je sendvičovač kompaktní. Jeho koupí tak v tomto segmentu nic nezkazíte.

Pozitíva

příznivá cena
nepřilnavý povrch
kompaktní rozměry
rychlý ohřev

Negatíva

krátká přívodní šňůra


Autor recenze: Bc. Denis Ruščák
Datum publikace: 07.08.2020
Nejlepší sendvičovače 2024 – recenze, test, srovnání

Nejlepší sendvičovače 2024 – recenze, test, srovnání

Možná to není hamburger, kebab či hot-dog, no i chutný a kvalitně připravený sendvič má v gastronomii své právoplatné místo. A víte, co je jeho největší výhodou? Jeho rychlá a nenáročná příprava. Oblíbené zapékané sendviče, pokud chcete toasty, připravíte během několika minut. Stačí, pokud máte doma pořádný toustovač. A jak ho vybrat? Poradíme vám. Sendvič nabízí desítky, stovky a... Přečíst článek


Přidat komentář