Bosch MFW 68660 mlýnek na maso – recenze, zkušenosti

robustní konstrukční provedení
bohaté příslušenství v balení

Hodnocení:
(78%)
Prohlédnout nejlepší nabídku

První, co vás na tomto multifunkčním kráječi upoutá, je robustní konstrukční provedení – většina jeho vnějších částí je z kovu. Můžete s ním kromě mletí masa i krájet, strouhat, vyrábět klobásy či lisovat ovoce. Škoda jen, že nástavce na strouhání a krájení jsou z plastu, což se při intenzivním používání určitě odrazí na jejich životnosti. Pravděpodobně nepříjemně překvapí i poměrně vysoká hlučnost tohoto mlýnku. Robustní provedení a osvědčená značka se bohužel odrazila i na vysoké ceně.

Parametry: příkon: 800 W; rychlost mletí: 4,3 kg/min.; hlučnost: nespecifikovaná; materiál: kov, plast; příslušenství: 3 mlecí kotouče, plnička klobás, nástavec na krájení, strouhání, lisování a kebbe; další funkce: pojistka proti přetížení, zpětný chod; rozměry (d × š × v): 21 × 21,5 × 27,5 cm; hmotnost: 6,2 kg

Hledáte mlýnek na maso, který toho dokáže víc než jen mlít maso? Bosch MFW 68660 je výkonný stroj, který si snadno poradí se všemi druhy masa, ale i se zeleninou či ovocem. Podívali jsme se, co všechno dokáže a jaké s ním mají ostatní uživatelé zkušenosti.

Elektrický mlýnek na maso Bosch MFW 68660 si můžete pohodlně zakoupit v ✅ e-shopu Alza.cz.

Stabilní a bezpečný stroj

Mlýnek na maso Bosch MFW 68660 disponuje 800 W motorem (blokovaná síla je 2 200 W). Má 6,4 kg, jeho stabilitu podporují 4 gumové nožičky a bezpečnostní rychlospojka. Stroj se ovládá jednostupňovým spínačem.

Bosch MFW 68660 recenze

Zajímavé příslušenství

Příslušenství mlýnku na maso zahrnuje plnicí pomůcku, plnicí misku, náhradní unašeč, nástavec na lisování ovoce, struhadla, přídavný píst na salámy a uzeniny. Zahrnuje také 3 mlecí sítka, 4 nástavce na drcení, nástavec na kebbe, na klobásy a párky.

Mlýnek tedy kromě samotného mletí a plnění uzenin, zvládne také strouhání, krájení plátků, ale také lisovat ovoce.

Výborná rychlost mletí

Zní to až neuvěřitelné, ale Bosch MFW 68660 zvládne za 1 minutu umlít až 4 300 g masa. I v případě, že byste zpracovávali tvrdší kousky, budete s rychlostí více než spokojeni. Jelikož mlýnku nechybí zpětný chod, v případě zaseknutí tvrdších surovin stačí stisknout tlačítko a ty se uvolní.

Mlýnek na maso Bosch MFW 68660 příslušenství

Úložný prostor

Mlýnek je demontovatelný, což šetří čas při jeho čištění. I v tomto případě není možné vkládat díly do myčky, je třeba je čistit ručně, nejlépe šetrnými čistícími prostředky a měkkou houbičkou. V integrovaném úložném systému můžete uskladnit celé příslušenství, takže budete mít vše hned po ruce.

Zkušenosti a recenze

Odolná Kovová konstrukce, víceúčelovost, skladovatelnost, zpětný chod, snadné čištění, zavinovací šňůra – uživatelé si mlýnek na maso Bosch MFW 68660 pochvalují. Líbí se jim také množství funkcí tohoto stroje. Mínusem je úzké hrdlo dávkovače masa (maso třeba pokrájet na proužky či kostky), ale i plastové části, které nevypadají velmi trvanlivé. Týká se to např. nástavce na struhadlo, odšťavňovače či plastového úchytu.

Recenze a zkušenosti s mlýnkem na maso Bosch MFW 68660

Pozitíva

robustní konstrukční provedení
bohaté příslušenství v balení

Negatíva

vysoká cena
většina příslušenství je z plastu


Autor recenze: Mgr. Lucia Kunkelová
Datum publikace: 28.09.2019
Nejlepší elektrické mlýnky na maso – recenze, test, srovnání

Nejlepší elektrické mlýnky na maso – recenze, test, srovnání

Čerstvé pečené klobásky, hamburgery na grilu na nichž se pomalu taje voňavý čedar či boloňské ragú na těstoviny dušené s červeným vínem - to vše jsou pokrmy, na kterých přípravu potřebujete pořádný mlýnek na maso. Některé multifunkční kuchyňské roboty totiž maso pouze posekají a výsledkem je, že nemá správnou konzistenci, lepí se a tvoří velké kusy. Přečtěte si raději náš článek a... Přečíst článek


Přidat komentář