ETA 1051 90000 ruční mixér – recenze, zkušenosti

relativně tichý
3-letá záruka

Hodnocení:
(79.2%)
Prohlédnout nejlepší nabídku

Výkonný ruční šlehač ETA 0051 90000 Lento se stejnosměrným DC motorem s dlouhou životností s příkonem 500 W vám pomůže při šlehání i hnětení. Použitím funkce "M" dosáhnete maximální otáčky, vybrat optimální rychlost si můžete ze 4 rychlostních stupňů. Mixér je velmi lehký, takže práce s ním vám půjde od ruky.

Parametry: příkon: 500 W; počet rychlostí: 4 + turbo; materiál: plast + nerezová ocel; funkce: šlehání, hnětení, pojistka proti přehřátí; hlučnost: 65 dB; délka kabelu: 1,2 m; příslušenství: metličky na šlehání, nástavce na hnětení; rozměry (š × v × h): 19 × 15 × 8,5 cm; hmotnost: 1,1 kg

Ruční mixér ETA 0051 90000 Lento vám dobře poslouží na šlehání i na hnětení, nabízí 4 rychlosti a turbo režim. Jaké jsou jeho parametry? Mají s ním uživatelé dobré zkušenosti?

Zaujal vás elektrický šlehač ETA 0051 90000 Lento? Zakoupit si jej můžete na ✅ webu Heureka.cz.

Klasika s moderním designem

Jednoduchý elektrický ruční šlehač od osvědčeného českého výrobce. Jde v podstatě o klasiku s moderním designem, která nás ničím neohúrila, ale zároveň ničím neurazila.

ETA 0051 90000 Lento recenze

Na šlehání a hnětení

Díky 2 metlám z nerezavějící oceli můžete našlehat pěnu z vaječných bílků, smetanu i míchat hustší krémy nebo omáčky. Spirálové nástavce vám zase umožní uhníst těsto na koláče, pizzu či na chléb. Výměna nástavců je otázkou jediného stisknutí tlačítka.

4 rychlosti a turbo režim

Šlehač je vybaven 500 W elektromotorem s pojistkou proti přehřátí, která motor zachrání před spálením, pokud to náhodou s časem hnětení či šlehání přeženete. Regulace rychlosti je skoková, na výběr máte ze 4 rychlostních stupňů a turbo režimu pro krátkodobý max. výkon.

ETA 0051 90000 Lento nástavce na šlehání

S hustým těstem si neporadí

Překvapila nás poměrně nízká hlučnost, ale všimli jsme si, že s hnětením příliš hustého těsta měl šlehač občas problémy.

V balení jsme nenalezli kromě zmíněných nástavců žádné další příslušenství, které jsme v podstatě za cenu do 1 400 Kč ani nečekali.

Zkušenosti a recenze

Uživatelé se těší z tichého režimu tohoto spotřebiče, ocenili jeho výkon i to, že je lehký a disponuje pevnými kovovými nástavci. Vzhledem k nízké cenu jde jen o chudě vybavený model, pokud očekáváte od spotřebiče trochu víc, musíte se poohlédnout po dražších kouscích.

Recenze a zkušenosti a ručním mixérem ETA 0051 90000 Lento

Pozitíva

relativně tichý
3-letá záruka

Negatíva

při hnětení velmi hustého cesta má občas problémy
téměř žádné příslušenství v balení


Autor recenze: Michal Toma
Datum publikace: 09.08.2020
Nejlepší ruční mixéry a šlehače 2024 – recenze, test, srovnání

Nejlepší ruční mixéry a šlehače 2024 – recenze, test, srovnání

Velmi oblíbené tyčové mixéry mají silné konkurenty v podobě elektrických šlehačů, které výrobci vybavují nejrůznějším příslušenstvím nejen na hnětení těsta. Podívali jsme se zblízka na jejich výhody, představíme vám nejoblíbenější z nich a pomůžeme s výběrem toho nejvhodnějšího šlehače, resp. ručního mixéru do vaší kuchyně. Nejlepší ruční mixéry Ruční mixéry –... Přečíst článek


Přidat komentář