ETA 3423 90000 ruční vysavač – recenze, zkušenosti

cena
sací výkon
výdrž baterie
moderní design
praktická nabíjecí stanice
příslušenství

Hodnocení:
(78%)
Prohlédnout nejlepší nabídku

Český zástupce na trhu ručních vysavačů představil model ETA 3423 90000. Vyznačuje se stabilní dobou provozu. Výrobce udává až 20 min. aktivního používání. Vybaven je Li-Ion baterií. Disponuje i indikátorem o stavu baterie.

ETA myslela i na alergiky a vysavač vybavila HEPA filtrem. Doba nabíjení se pohybuje okolo 5 hodin. Dobíjet jej však můžete průběžně. Výrobce dodává i bohaté příslušenství. Jeho hmotnost je pouze 1,1 kg, což značí jednoduchou manipulaci s vysavačem.

Technické parametry: Napětí: 11,1 V; Typ baterie: Li-Ion; Hmotnost: 1,1 kg; Objem nádoby na odpad: 0,4 l; Doba aktivního vysávání: 20 min .; Doba dobíjení: 5 h; Filtrace: HEPA filtr; Mokré vysávání: ne

Ruční vysavač ETA 3423 90000 si můžete zakoupit na ✅ webu Heureka.cz.

Více než dost

Řeč je o výdrži baterie, kterou ETA nabízí. Zda vysáváte prach v obývacím pokoji nebo chcete vysát auto, 20 minut by vám mělo stačit. Li-Ion baterie s napětím 11,1 V je dostatečně výkonná a zároveň se vyznačuje stabilní výdrží. Doba nabíjení je přibližně 5 hodin.

ETA 3423 90000 recenze

Součástí balení je nabíjecí stanice s adaptérem. Vysavač signalizuje stav nabití akumulátoru. Přestože výkon nelze regulovat, vysavač si poradí s nečistotami, aniž jste výkon potřebovali zvyšovat. Jediným mínusem je snad absence funkce mokrého vysávání.

Alergici se potěší

Přestože je ruční vysavač v domácnosti pouze pomocníkem a největší práci odvádí klasický podlahový vysavač, ruční vysavač s HEPA filtrem, který ETA má, je určitě dobrou volbou. Filtr je vyměnitelný.

Ruční vysavač ETA 3423 90000

Odpad – nečistoty vysavač hromadí v 0,4 litrů objemné nádobce, která je transparentní. Už na pohled tak vidíte, kdy byste měli vysavač vyprázdnit. Manipulace s nádobkou je bezproblémová. Jednoduše se odpojí od těla vysavače a vyprázdní.

Praktické rozměry a ergonomie

Šířka pouhých 13 cm a na výšku (délku) 41 cm. Vysavač je opravdu mobilním a drobným pomocníkem pro každou příležitost. Váží pouze 1,1 kg, což ho činí skutečně výjimečným. Rukojeť je ergonomicky tvarovaná a jeho držení pod jakýmkoliv úhlem je komfortní a jednoduché.

Výrobce nešetřil

ETA své majitele potěší nejen spolehlivým provozem, kterou se vysavač osvědčil. Rovněž bohaté příslušenství, samozřejmě v rámci možností – štěrbinový nástavec jistě využijete ve stísněných prostorách. Tento doplněk má však většina konkurentů. ETA ještě přidala i nástavec se štětinami na nábytek, pavučiny a pod. Zmíněný síťový adaptér a dobíjecí základna, kterou lze uchytit i na stěnu, jsou v balení také.

ETA 3423 90000 příslušenství

Zkušenosti a recenze

Předsudky stranou, to že nejde o Electrolux, Bosch nebo Sencor neznamená, že ETA nemůže konkurovat. Právě naopak. ETA si zákazníka získá nejen svým moderním designem, ale i funkčností. Při vysávání auta vás nenechá ve štychu a luxusní výdrž (20 minut) je odpoutáním se od konkurence.

Recenze a zkušenosti s ručním vysavačem ETA 3423 90000

Ani cena není nijak hrozivá. Kompaktní rozměry a ergonomická rukojeť také sehrály roli v praktickém designu. No a HEPA filtr je jen "detailem", který zajistí, že mikroby zůstanou tam, kde mají. ETA 3423 90000 je tedy určitě ručním vysavačem, který svou roli zvládne na jednotku. Škoda absence mokrého vysávání.

Pozitíva

cena
sací výkon
výdrž baterie
moderní design
praktická nabíjecí stanice
příslušenství

Negatíva

chybí mokré vysávání


Autor recenze: Michal Toma
Datum publikace: 15.05.2020
Nejlepší ruční vysavače 2024 – recenze, test, srovnání

Nejlepší ruční vysavače 2024 – recenze, test, srovnání

Praktickým pomocníkem do domácnosti jsou i ruční vysavače. Rychle se postarají o drobný nepořádek a bez jakékoliv námahy za pomoci nich odstraníte prach, drobky nebo akutní znečištění. Ruční vysavače nejsou náhradou klasických podlahových vysavačů. Jsou pomocníkem do domácnosti, auta nebo dílny. Vyznačují se svojí mobilitou a jednoduchou použitelností. Najít ruční vysavač, který vám... Přečíst článek


Přidat komentář