ETA Sonetic 3707 90000 sonický zubní kartáček – recenze, zkušenosti

vynikající cena
UV sterilizátor

Hodnocení:
(75.4%)
Prohlédnout nejlepší nabídku

Sada 2 sonických zubních kartáčků od známého českého výrobce elektrospotřebičů. Kartáčky disponují 3 programy na čištění, přičemž zuby vám vyčistí 31 000 pohyby za minutu. O mezizubní prostor se postará technologie microBubbles.

V balení naleznete 4 nástavce, které můžete od sebe odlišit barevnými kroužky, abyste si je v rámci domácnosti mezi sebou nespletli.

Kartáčky jsou distribuovány v sadě s 2 nabíjecími stanicemi. Jedna stanice má integrované odkládací místo na 3 nástavce, ve kterém najdete i UV sterilizátor. Ten po každém použití dokonale vydezinfikuje nástavce a zbaví je bakterií. V balení najdete i dvě cestovní pouzdra.

Cena cca 2 000 Kč za dvě kartáčky se čtyřmi nástavci je více než lidová.

Parametry: počet kmitů: 31 000/min.; počet programů: 3; výdrž na 1 nabití: 30 dní; doba nabíjení: 10 h; nabíječka: bezdrátová; další funkce: časovač intervalů i celkový, UV sterilizátor; příslušenství: 4 čistící hlavice, nabíjecí stanice s UV sterilizátorem, nabíjecí stanice, 2 × cestovní pouzdro; hmotnost: 0,8 kg

Set pro ústní hygienu ETA Sonetic 3707 90000 si můžete pohodlně zakoupit na ✅ webu Heureka.cz.

Kartáčky pro celou rodinu

ETA Sonetic 3707 90000 není jeden kartáček, ale sada hned dvou sonických zubních kartáčků od známého výrobce elektrospotřebičů.

Design není příliš propracovaný, ale nemáme mu prakticky co vytknout.

ETA Sonetic 3707 90000 recenze

Kromě tlačítka pro vypínání a zapínání kartáčky na ní najdete 3 LED kontrolky, indikující zvolený čistící program a kontrolku, která signalizuje stav baterie.

Dokonale čisté mezizubní prostory

Kartáčky disponují 3 programy – standardní čištění zubů, režim pro citlivé zuby a masáž dásní. Zuby vám vyčistí pomocí 31 000 pohybů za minutu a technologie microBubbles, která dokonale vyčistí mezizubní prostory.

Kartáček se při čištění řídí časovačem, který vám každých 30 s dá signál, abyste přesunuli na další část zubů. Po 2 min. (což je doporučený čas čištění sonickými kartáčky) se zařízení automaticky vypne. Pokud se vám tento čas bude zdát krátký, budete muset začít znovu.

V balení naleznete spolu 4 nástavce a nechybí ani praktické cestovní pouzdra na oba kartáčky.

Sada sonických zubních kartáčků ETA Sonetic 3707 90000

Překvapení v podobě UV sterilizátoru

Abyste mohli nabíjet oba kartáčky současně, najdete v balení kompaktní nabíjecí stanici a druhou nabíjecí stanici vybavenou odkládacím prostorem na nástavce.

V něm se nachází sterilizátor, který pomocí UV záření zabije všechny zbytkové bakterie, které se na štětinách během čištění zubů nahromadily a které nesmyjete při opláchnutí.

Nabíjení trvá cca 10 h a výrobce deklaruje výdrž 1 – 2 měsíce při dvou čištěních denně v trvání 2 minut. Tento údaj se nám nepodařilo ověřit, ale berte ho raději s rezervou.

Vyplatí se? určitě ano

Cena se vám možná nebude jevit jako nejnižší, ale uvědomte si, že za ni dostanete až dva sonické kartáčky se 4 nástavci. Za cca 2 000 Kč tak vyřešíte základní ústní hygienu celé rodiny.

Recenze a zkušenosti se setem sonických zubních kartáčků ETA Sonetic 3707 90000

Pozitíva

vynikající cena
UV sterilizátor

Negatíva

pouze základní funkce


Autor recenze: Michal Toma
Datum publikace: 14.07.2020
Nejlepší sonické zubní kartáčky 2024 – recenze, test, srovnání

Nejlepší sonické zubní kartáčky 2024 – recenze, test, srovnání

Odborníci dlouhá léta vedly spory o tom, zda výhody elektrických zubních kartáčků nejsou vykoupeny nešetrným zacházením se zuby. Vše se postupně mění s příchodem tzv. sonických zubních kartáčků. V článku jsme se podívali, jaké jsou jejich výhody i nevýhody, jak si sonický zubní kartáček vybrat a představíme vám i nejoblíbenější modely v této kategorii. Nejlepší sonické zubní... Přečíst článek


Přidat komentář