Klarstein Biancolatte Nero napěňovač mléka – recenze, zkušenosti

dva nástavce na napěnění a míchání
nepřilnavý vnitřní povrch

Hodnocení:
(80.4%)
Prohlédnout nejlepší nabídku

Elektrický napěňovač mléka. Konstrukce je z nerezavějící oceli, ale stěny jsou dvojité, takže se nemusíte bát popálení. Napěnění 100 ml mléka trvá cca 90 s a napěnit můžete i za studena. Nechybí 2 nástavce – na míchání i napěňování, ani funkce automatického vypnutí po skončení programu. Napěňovač je bezdrátový, takže manipulace s ním je pohodlná, přesto jde o el. zařízení, takže ho nemyjte proudem vody a ani v myčce.

Parametry: typ: elektrický; ohřev: ano, vypínatelný; příkon: 400 W; objem: 200 ml; kapacita pro napěnění: 100 ml; čas napěnění: 90 s; nastavení teploty: ne; další funkce: bezkabelový, tepelná izolace, dva nástavce, automatické vypnutí; materiál: nerezová ocel; rozměry (d × š × v): 9,5 × 9,5 × 20 cm; hmotnost: 764 g

Příprava mléka a mléčné pěny je s elektrickým napěňovačem mléka vskutku jednoduchá. Motorek a topné těleso odvedou svou práci opravdu rychle. Ani v případě modelu Biancolatte Nero od společnosti Klarstein to není jinak. Potěší nejen elegantním designem, ale i svými vlastnostmi.

Elektrický napěňovač mléka Biancolatte Nero najdete na ✅  webu Heureka.cz.

Nekomplikovaná příprava

Jak to bývá u elektrických pěnič mléka zvykem, dokáží nejen vytvořit hustou mléčnou pěnu, ale mléko i ohřát. Znamená to, že si můžete vybrat ze 3 možností – teplé nebo studené pěny, nebo ohřívání mléka. Mléko stačí nalít do nádoby, umístit ji na základnu a vybrat si teplý nebo studený provoz.

Klarstein Biancolatte Nero recenze

Malý objem

Milovníci cappuccina či latte vědí, že kávovou specialitu si nemohou vychutnat bez správně našlehané mléčné pěny. Napěňovač mléka s výkonem 400 W ohřeje/napění mléko vcelku rychle, avšak nebude ho hodně. Mínusem tohoto přístroje je totiž jeho menší objem. Ohřívat lze najednou 200 ml mléka, napěnit pouze max. 100 ml. Ohřát mléko a vytvořit jemnou pěnu trvá 90 s. Napěňovač zahřívá mléko max. do do 65 °C.

Bezpečný přístroj

Napěňovač mléka Klarstein Biancolatte Nero je vybaven vnitřním termostatem, který sleduje teplotu připravovaného mléka a zajišťuje, že nepřihoří. Když mléko dosáhne správnou konzistenci a teplotu, automatický vypínací mechanismus vypne přístroj po ukončení vybraného programu. Nemusíte se proto obávat, že dojde k připálení nebo převaření mléka. Plusem je i 360 ° základna zařízení, díky které se nebudete muset zajímat o to, zda je napěňovač umístěn správně.

Klarstein Biancolatte Nero příslušenství

Nerezový poklad

Zařízení je vyrobeno z nerezavějící oceli. Dvoustěnná konstrukce se postará o to, aby připravované mléko zůstalo teplé a vnější konstrukce zpěňovače studená. Manipulace s napěňovačem je díky tomu jednoduchá. Vnitřní povrch je nepřilnavý, což usnadňuje jeho následné čištění. Jde o elektrické zařízení, proto není napěňovač vhodný pro čištění v myčce, na jeho umytí vám však postačí pouze měkký hadřík a voda s trochou čisticího prostředku.

Napěňovač mléka Klarstein Biancolatte Nero

Zkušenosti a recenze

S napěňovačem mléka mají uživatelé příznivé zkušenosti. Spokojeni jsou s designem, kvalitou napěněného mléka i jednoduchým čištěním. Chválí kompaktní rozměry přístroje (9,5 x 20 x 9,5 cm), který se vejde do každé jedné kuchyně. Výčitky se týkají pouze menšího objemu a vyšší ceny pěnovače.

Recenze a zkušenosti s napěňovačem mléka Klarstein Biancolatte Nero

Pozitíva

dva nástavce na napěnění a míchání
nepřilnavý vnitřní povrch

Negatíva

malý objem


Autor recenze: Michal Toma
Datum publikace: 27.11.2019
Nejlepší napěňovače mléka 2024 – recenze, test, srovnání

Nejlepší napěňovače mléka 2024 – recenze, test, srovnání

Kávičkári vědí, že dobré cappuccino či caffé latte se neobejde bez hutné našlehané mléčné pěny. Některé espresso kávovary jsou vybaveny tryskou, která vám mléko napění, pokud jste si vybrali model bez této funkce, není ještě nic ztraceno. Pomohou vám tzv. napěňovače mléka a my vám poradíme, podle čeho si jeden z nich vybrat. Také vám představíme nejoblíbenější modely. Nejlepší... Přečíst článek


Přidat komentář