Russell Hobbs 24540 sendvičovač – recenze, zkušenosti

vaflovač, toustovač i gril
desky vhodné do myčky
nepřilnavý povrch
rychlý ohřev

Hodnocení:
(79.6%)
Prohlédnout nejlepší nabídku

Příkon 750 wattů a funkce 3 v 1 jsou slibným začátkem. Russell Hobbs 24540 je multifunkčním sendvičovačem, který disponuje třemi vyměnitelnými páry desek. Desky mají nepřilnavý povrch a kromě sendvičů připravíte i vafle nebo jej využijete jako kontaktní gril.

Zámek rukojeti a tepelně izolované držadlo jsou standardním vybavením. K tomu nechybí ani protiskluzové nožičky a LED indikátory provozu a provozní teploty. Desky jsou vhodné rovněž do myčky. Design je kombinací plastu a nerezové oceli.

Zaujal vás multifunkční sendvičovač Russell Hobbs 24540? Dostupný je na ✅ webu Heureka.cz.

Všestranný pomocník

Russell Hobbs s modelovým označením Fiesta je opravdu všestranným pomocníkem. Funkce 3 v 1 je toho jasným důkazem. Multifunkční sendvičovač, který dokáže zastoupit kontaktní gril a připravit i oblíbené vafle je přesně to, co mnozí do kuchyně chtějí. Díky kvalitním deskám s nepřilnavým povrchem skutečně můžete připravovat široké spektrum pokrmů. Navíc můžete desky v případě znečištění dát do myčky a údržbu si ještě zjednodušíte. Desky mají hluboký profil, a proto připravíte sendviče jednoduše a bez námahy, bez tlačení na tělo sendvičovače, aby se pořádně zapekly.

Russell Hobbs 24540 recenze

Zapeče i upeče

Příkon 750 wattů je v tomto případě synonymem výkonu. Ohřev je rychlý a příprava oblíbených pokrmů netrvá přehnaně dlouho. Během dvou minut je Russell Hobbs připraven k použití o čemž vás koneckonců informuje i LED kontrolka. A mile nás překvapila i funkce grilování, protože zapéct sendvič je něco, co člověk očekává, ale gril i v případě mnoha multifunkčních sendvičovačů zaostává. V tomto případě ne. Pohodlně upečete – ugrilujete maso i zeleninu a máte v podstatě kontaktní gril, který je sendvičovačem a zase naopak. Rozměry jsou bohaté a Fiesta si hravě při přípravě pokrmů pořadí.

Nechybí detaily

Detaily nebo standardní funkce či vychytávky. To jsou například protiskluzové pogumované nožičky. Rovněž izolovaná rukojeť s izolovanou sponou pro dokonalé sevření desek. Zmíněné LED kontrolky jsou součástí také. Mechanismus výměny desek není tak intuitivní a samotné desky musíte mírně pozvednout. V tomto případě by potěšili pojistky, které by desky nadzvedli. Je to však jen drobný detail. Nerezové tělo v kombinaci s plastem působí elegantně. Rozměry jsou přiměřené a s uskladněním není problém.

Zkušenosti a recenze

3 v 1 je největší devizou Fiesty a všímají si to i zákazníci, kteří jsou s výsledkem připravovaných pokrmů spokojeni. Více lidi těší i adekvátní čas přípravy a rychlost ohřevu. Údržbu usnadňuje fakt, že desky jsou potaženy nepřilnavým povrchem a určitě zákazníky těší i to, že je lze umýt v myčce nádobí.

Recenze a zkušenosti se sendvičovačem Russell Hobbs 24540

Závěrečné hodnocení

Russell Hobbs 24540 Fiesta 3 v 1 mile překvapil. Přestože nejde o značku, která se speciálně orientuje na sendvičovače, výrobce vyladil skvělý model a důraz dal právě na multifunkční využití. Nešetřil na materiálech a nerez v kombinaci s plastem nezklame. Tepelná pojistka, zámek rukojeti, která je izolovaná nebo LED indikátory. Zdá se, že Fiestě nic nechybí.

K tomu je třeba připočíst tři páry desek s nepřilnavým povrchem a snadnou přípravu sendvičů, vaflí či grilovaných dobrot. Navíc, pokud by vám náhodu něco prihorelo, desky jsou vhodné do myčky. Příkon 750 W je dostatečný a pohodlně tedy využijete Rusell Hobbs i jako kontaktní gril. Skladnost není problém, přestože zařízení váží 2,5 kg. Někoho však může odradit vyšší cena. Na druhé straně, kromě ní k tomuto modelu nejsou žádné výhrady.

Pozitíva

vaflovač, toustovač i gril
desky vhodné do myčky
nepřilnavý povrch
rychlý ohřev

Negatíva

vyšší cena


Autor recenze: Bc. Denis Ruščák
Datum publikace: 07.07.2020
Nejlepší sendvičovače 2024 – recenze, test, srovnání

Nejlepší sendvičovače 2024 – recenze, test, srovnání

Možná to není hamburger, kebab či hot-dog, no i chutný a kvalitně připravený sendvič má v gastronomii své právoplatné místo. A víte, co je jeho největší výhodou? Jeho rychlá a nenáročná příprava. Oblíbené zapékané sendviče, pokud chcete toasty, připravíte během několika minut. Stačí, pokud máte doma pořádný toustovač. A jak ho vybrat? Poradíme vám. Sendvič nabízí desítky, stovky a... Přečíst článek


Přidat komentář