Whirlpool TDLR 70230 pračka s horním plněním – recenze, zkušenosti

nadprůměrná kapacita 7 kg prádla
až 14 programů včetně automatického

Hodnocení:
(80.4%)
Prohlédnout nejlepší nabídku

Svrchu plněná pračka se zvýšenou kapacitou až 7 kg prádla. Tu po vložení zváží a automaticky nastaví program. Pračka nabízí i extra úsporný program AquaEco pro slabě zašpiněné prádlo. Navzdory udávané hlučnosti 71 dB při odstřeďování a použití motoru s přímým náhonem bubnu ZEN DirectDrive je subjektivně pračka poměrně hlučná, při odstřeďování vibrují např. zásobníky na prací prostředky. Nepotěší vás ani příliš krátké hadice a napájecí kabel, ani absence zvukového signálu po dokončení praní.

Parametry: kapacita: 7 kg; počet programů: 14; hlučnost při praní/odstřeďování: 49/71 dB; energetická třída: A+++; účinnost praní/odstřeďování: A/B; max. otáčky: 1 200 / min; další funkce: displej, množstevní automatika, direct drive, ochrana proti přetečení, časovač, dětská pojistka, otevírání jednou rukou; rozměry (š × v × h): 40 × 89 × 60 cm; hmotnost: 56 kg

Shora plněná pračka Whirlpool TDLR 70230 s inovativní technologií ZEN, technologií 6. smysl Colours a několika praktickými programy se stane ozdobou vaší koupelny. Čím je výjimečná a jaké další překvapení nabízí?

Zaujala vás pračka Whirlpool TDLR 70230? Pokud o ni máte zájem, můžete si ji zakoupit například na ✅ webu Heureka.cz.

ZEN DirectDrive

Praní v pračce Whirlpool TDLR 70230 bude díky inovativní technologii ZEN poměrně tiché. Hlučnost dosahuje příjemných 49 dB, při odstřeďování je to 71 dB. Může za to vysokovýkonný trakční motor ZEN DirectDrive, který buben otáčí přímo, ne převodem.

Whirlpool TDLR 70230 recenze

14 programů

V pračce Whirlpool TDLR 70230 můžete najednou vyprat až 7 kg prádla. Nabízí šetrné, úsporné a tiché praní, vybrat si můžete až ze 14 programů, včetně organické bavlny, smíšeného oblečení, syntetických materiálů, sportovních oděvů, barevného i jemného prádla.

Úspora energií

Pračka využívá speciální senzory, které jí při praní s nízkými teplotami umožňují dosahovat nejlepší možnou péči o barevné prádlo. S vodou a teplotou pouze 15 °C nabízí identické výsledky než jiné pračky u programu Denní 40 °C.

Whirlpool TDLR 70230 energetický štítek

Rychlost odstřeďování je 1 200 ot./min. a spotřeba vody při 60 °C je téměř 40,5 l. Pracují se řadí do energetické třídy A+++, účinnost praní a odstřeďování je A.

Zkušenosti a recenze

Uživatelé se zamlouvá tichý chod pračky, její nízká spotřeba i čistá prádlo. Oceňují objem prádla, 6. smysl, záruku na motor a poměr kvalita / cena. Ocenili by však delší elektrický kabel, hadici pro přívod vody, parní program či zvukový signál na konci praní.

Recenze a zkušenosti s pračkou Whirlpool TDLR 70230

Z našeho pohledu není až tak tichá jako deklaruje výrobce, hadice na vodu i elektrický kabel jsou skutečně příliš krátké a potěšil by například i systém automatického dávkování.

Pozitíva

nadprůměrná kapacita 7 kg prádla
až 14 programů včetně automatického

Negatíva

vysoká hlučnost a vibrace při odstřeďování
krátké hadice i napájecí kabel


Autor recenze: Michal Toma
Datum publikace: 01.09.2020
Nejlepší pračky s horním plněním 2024 – recenze, test, srovnání, zkušenosti

Nejlepší pračky s horním plněním 2024 – recenze, test, srovnání, zkušenosti

Vybíráte si novou pračku, ale nemáte v koupelně příliš místa nazbyt? Pouvažujte nad pračkou plněnou shora. Tyto modely mají i další výhody a z hlediska funkcí i výkonu se plně vyrovnají zepředu plněným pračkám. Představíme vám nejoblíbenější modely a poradíme, podle jakých kritérii si svrchu plněnou pračku vybrat. Nejlepší pračky s horním plněním Šetří prostor a... Přečíst článek


Přidat komentář