ETA 0622.90000 teplovzdušný ventilátor – recenze, zkušenosti

Nízká pořizovací cena
Horký, teplý a studený vzduch
Dva stupně výkonu
Nízká spotřeba energie
Bezpečnostní pojistky

Hodnocení:
(80.2%)
Prohlédnout nejlepší nabídku

Teplovzdušný ventilátor ETA 0622 90000 potěší méně náročné uživatele. Díky svému výkonu 2000 W dokáže vytopit menší prostor. Výhodou je foukání horkého, teplého i studeného vzduchu. Má tedy celoroční využití. Přístroji nechybí termostat či bezpečnostní pojistky. Ovládá se jednoduše, ale označení ovládacích prvků je hůře viditelné. Benefitem je nízká pořizovací cena a pěkný minimalistický design. Spotřebitelé ocení i nízkou spotřebu elektrické energie.

Parametry: výkon: 2 000 W; termostat: ano; počet rychlostí: 2; umístění: stolní; ohřev a chlazení: ano; přepínání výkonu: ano; časovač: ne; oscilace: ne; hlučnost: 56 dB; denní spínací hodiny: ne; rozměry: 25,5 x 20 x 13,5 cm (V x 3 x h); hmotnost: 0,93 kg

Ventilátor ETA 0622 90000 dokáže foukat teplý i studený vzduch. Má dva stupně výkonu a na tom nižším umíte pěkně ušetřit za energie. Pyšní se minimalistickým designem, nízkou hmotností a přijatelnou hlučností. Největším plusem je nízká pořizovací cena.

Teplovzdušný ventilátor ETA 0622 90000 si můžete objednat na ✅ webu Heureka.cz.

Tři stupně provozu

Teplovzdušný ventilátor nabízí tři stupně provozu. Jeho maximální výkon je 2 000 W, což je dostatečné k vytopení menšího prostoru. Ventilátor se určitě nehodí jako hlavní zdroj tepla a také se nehodí k vytopení celé větší místnosti. V rámci provozu lze vybrat, zda bude přístroj foukat teplý, horký nebo studený vzduch. Oceňujeme termostat, díky kterému lze nastavit příjemnou teplotu. Jsou zde dva stupně výkonu, ten nižší má výkon 1 000 W.

ETA 0622.90000 recenze

Hůře viditelné popisky

Oceňujeme jednoduchou manipulaci, ale pravda je, že popisky na tlačítkách ovládání nejsou nejlépe viditelné. Líbí se nám kompaktní design, integrované držadlo, malé rozměry a nízká hmotnost, díky čemuž se přístroj snadno přenáší na potřebné místo. Skladování je také nenáročné. Ventilátor se hodí do domácnosti, na chalupu nebo do kanceláře. Setkali jsme se také s tím, že někteří uživatelé využívají tento přístroj ve sklenících. Údržba ventilátoru je rovněž nenáročná.

Bezpečnostní pojistky

Ventilátor má nízkou spotřebu elektrické energie, pokud jsme chtěli ušetřit ještě víc, stačilo snížit výkon. Líbí se nám, že výrobce myslel na bezpečnost. Nechybí pojistka. Pokud náhodou dojde k převrhnutí spotřebiče nebo k jeho nečekanému pádu, automaticky se vypne. Uživatelé jsou tak chráněni před rizikem vzniku požáru. Nezapomnělo se ani na ochranu před přehřátím. Plusem přístroje je moderní design a nízká pořizovací cena.

Teplovzdušný ventilátor ETA 0622 90000

Zkušenosti a recenze

Uživatelé ocenili dobrou cenu, slušný výkon a líbil se jim také dostatek funkcí. Vyzvedli malé rozměry, tichý provoz nebo jednoduchou regulaci. Mnozí uvedli, že ventilátor používají k vytápění místností na chalupě. Jak napsal jeden uživatel, je škoda, že všechny spotřebiče mají podle norem EU čím dál kratší šňůry do zásuvky. Spotřebitelé tento ventilátor využívají i ve skleníku v případě nečekaných mrazů. Ventilátor si vysloužil i minusy, více uživatelů postřehlo, že spínače jsou nevýrazné a není dobré vidět jejich popis. Některým se zdál výkon nedostatečný a řada uživatelů se setkala s vadnými kusy.

Recenze a zkušenosti s horkovzdušným ventilátorem ETA 0622.90000
Zdroj: Heureka.cz

Pozitíva

Nízká pořizovací cena
Horký, teplý a studený vzduch
Dva stupně výkonu
Nízká spotřeba energie
Bezpečnostní pojistky

Negatíva

Slabě viditelné popisky


Autor recenze: Lucia Bihuncová
Datum publikace: 04.12.2022
Nejlepší ventilátory 2024 – recenze, test, srovnání, zkušenosti

Nejlepší ventilátory 2024 – recenze, test, srovnání, zkušenosti

Letní dny, kdy se vyšplhá teplota na teploměru vysoko, dávají organismu zabrat a určitě každý přivítá v takové chvíli chladnější závan. Mít po ruce ventilátor je k nezaplacení. Ačkoli to na první pohled vypadá s výběrem takového spotřebiče jednoduše, po delším používání ventilátoru si hned uvědomíte, kde jste při výběru udělali chybu. Abyste věděli zorientovat v nabídce ventilátorů, máme pro... Přečíst článek

Tipy, jak ochladit vzduch v místnosti v bytě či domě ve vedrech

Tipy, jak ochladit vzduch v místnosti v bytě či domě ve vedrech

Letá i v našem mírném podnebném pásmu jsou stále žhavější. Teplý a někdy až horký vzduch se dokáže v letních měsících udržet v našich podmínkách i několik týdnů. Problematické často bývají vysoké denní i noční teploty, které nám následně komplikují spánek, ztěžují dýchání a člověk se cítí... Přečíst článek


Přidat komentář