ETA Leila 0271 90000 cestovní žehlička – recenze, zkušenosti

přijatelná cena
vysoký příkon
plynulá regulace teploty
režim suchého i parního žehlení
kompaktní rozměry
keramická žehlicí plocha odolná vůči poškrábání
přepínač napětí
sklápěcí rukojeť
dlouhý napájecí kabel

Hodnocení:
(80.4%)
Prohlédnout nejlepší nabídku

Cestovní žehlička ETA Leila s kompaktními rozměry a nízkou hmotností je vhodná na suché i parní žehlení. Parní ráz tohoto modelu představuje 50 g/min., teplota je na něm plynule regulovatelná a je vybaven přepínačem napětí. Leila má dlouhý napájecí kabel, sklápěcí ručku a keramickou žehlící plochu, která je odolná vůči poškrábání.

Technické parametry: příkon = 1 150 W, parní ráz = 50 g/min., objem nádržky na vodu = 35 ml, žehlicí plocha = keramika, hmotnost = 710 g, rozměry (Š x V x H) = 21,5 x 10 x 10, délka napájecího kabelu = 2 m

Cestovní žehličku ETA Leila 0271 90000 najdete na ✅ webu Heureka.cz.

Leila se srdcem draka

Kompaktní rozměry, poměrně nízká hmotnost a sklápěcí rukojeť. Cestovní žehlička Leila na první pohled připomíná spíše hračku, ve skutečnosti však v sobě ukrývá nespoutaného draka. Její příkon představuje až 1 150 W, což je dost i na slabší klasickou žehličku do domácnosti, a kromě toho má i docela parádní parní ráz, až 50 g/min. No a na takto malou žehličku je nadprůměrný i napájecí kabel s délkou 2 m.

ETA Leila 0271 90000 recenze

Teplota je na Leila plynule regulovatelná a plusem je také její keramická žehlicí plocha, která se sice trochu déle nahřívá, ale zároveň s ní nehrozí propálení prádla. Výhodou keramické žehlící plochy je také její odolnost vůči poškrábání. Menším zklamáním je, že Leila není uzpůsobena na vertikální napařování prádla. Tento minus do jisté míry vyrovnává možnost přepínání režimu parního a suchého žehlení a také možnost přepínání vstupního napětí.

Někdy je méně, jednoduše, méně

Žehlička Leila je vskutku maličká a ani její hmotnost není extrémně vysoká, což jsou benefity, které jsou alfou a omegou pro každého cestovatele. První parametr, který vás může překvapit, je docela malá nádobka na vodu o objemu 35 ml. To však není až tak málo, jak se může zdát. Lépe řečeno, pro 1 osobu je zadaný počet vody víc než dost.

Cestovní žehlička ETA Leila 0271 90000 s keramickou plochou

O něco větším zklamáním je absence všech funkcí, které dokáží žehlení podstatně zjednodušit. Možnosti jako automatické vypnutí, samočištění od vodního kamene a ani funkce Anti-Drip, díky které ze žehličky při žehlení nekape voda, se na Leila nenacházejí.

Zkušenosti a recenze

Spotřebitelé na Leila nenašli závažné chyby. Oceňují její keramickou žehlící plochu, spolehlivý výkon, kompaktní rozměry a pohodlné žehlení.

Recenze a skúsenosrti s cestovní žehličkou ETA Leila 0271 90000

Pozitíva

přijatelná cena
vysoký příkon
plynulá regulace teploty
režim suchého i parního žehlení
kompaktní rozměry
keramická žehlicí plocha odolná vůči poškrábání
přepínač napětí
sklápěcí rukojeť
dlouhý napájecí kabel

Negatíva

bez funkce Anti-Drip
bez funkce samočištění
bez funkce automatického vypnutí
bez možnosti vertikálního napařování


Autor recenze: Viktória Hartmannová
Datum publikace: 01.12.2020
Nejlepší cestovní žehličky 2024 – recenze, test, srovnání

Nejlepší cestovní žehličky 2024 – recenze, test, srovnání

Cestovní žehličky jsou zcela normální žehličky, které disponují stejnými funkcemi jako ty klasické. Samozřejmě, v závislosti na konkrétním typu či značce. Ve srovnání s nimi jsou však podstatně menší a lehčí, mají nižší příkon, a tedy i výkon, menší nádobku na vodu a většinou i méně funkcí. Jinak řečeno, jsou stvořené na cesty. Pokud si plánujete takový kousek pořídit, poradíme vám... Přečíst článek


Přidat komentář